Передзвонимо протягом хвилини

Залиште номер телефону і ми зателефонуємо протягом однієї хвилини.

Ортопедична подушка TEXNOGEL ORTHO
2 662 грн. | в наявності
EMM

Ортопедична подушка TEXNOGEL ORTHO

0 звезды с 5

(0%)

(0%)

(0%)

(0%)

(0%)

Оцінка - 0
0
Ціну та наявність уточнюйте у менеджера

Код товару: 58828


Опис товару

Ортопедична подушка TexnoGel Ortho Doctor Health розроблена для тих, хто вважає за краще спати на боці. Складається з матеріалу Memory з компактними шарами в'язкого інноваційного, але при цьому міцного гелю високої щільності TexnoGel, що має 3D молекулярну структуру, який разом з Memory адаптується під форму людського тіла.

TexnoGel наноситься на поверхню подушки для забезпечення додаткової підтримки голови і шиї. TexnoGel - це неперевершений 3D матеріал для здорового сну.

Матеріал Memory - унікальний екологічно чистий, гіпоалергенний матеріал з ефектом пам'яті, здатний запам'ятовувати форму тіла. Комірки з «пам'яттю» реагують на температуру вашого тіла, пристосовуються до його контурів і приймають його форму. В результаті ви отримуєте відмінну підтримку і комфортний сон.

Подушка TexnoGel Ortho сприяє глибокому розслабленню м'язів, знімає тиск в області шиї, зменшує біль і дискомфорт, покращує кровообіг і насичує киснем поверхню шкіри. Оптимальна терморегуляція матеріалу TexnoGel дозволяє розсіювати тепло, зменшує температуру тіла і доставляє приємне відчуття прохолоди. Зниження температури шкіри призводить до уповільнення процесу метаболізму, що, в свою чергу, знижує потребу тканин у кисні. Більш низька температура призводить до зменшення вироблення поту (шкіра залишається сухою) і секрету сальних залоз (зменшується розвиток мікробів на її поверхні).

Розміри подушки:

  • Довжина: 60 ​​см.
  • Ширина: 43 см.
  • Висота: 10/11 см.

Основні властивості подушки TexnoGel Ortho:

- Екологічно чисті, антиалергенні та антибактеріальні матеріали.

- Покращена підтримка.

- Висока релаксація.

- Зменшення тиску.

- Охолоджуючий ефект.

Внутрішній чохол - нез'ємний, 100% бавовняна тканина.

Зовнішній з'ємний чохол - тканина (80% бавовна, 20% поліестер) зі спеціальними антибактеріальними і пиловідштовхуючими компонентами. Незважаючи на багаторазове прання, тканина збереже свої антибактеріальні властивості. Прання при температурі 30 ºС.

Зручна картонна коробка для зберігання і транспортування подушки.

TexnoGel Ortho Doctor Health - ергономічно правильна підтримка голови, шиї і оптимальна підтримка хребта.

Ортопедичні подушки Doctor Health® - спільна розробка торгово-виробничого холдингу «Катеринославські меблеві майстерні» і ДУ «Інститут патології хребта та суглобів імені проф. М.І. Ситенка АМН України ».

Характеристики

Розмір 60x43 см
Наповнення Меморі, TexnoGel
Чохол Тканина Стрейч
З'ємний чохол Так
Форма подушки Ергономічна
Висота подушки 10/11 см

Відгуки покупців

Відгуків ще немає...

Добавити відгук про товар

Важливо ! Щоб Ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований , ознайомтеся , будь ласка , з нашими правилами!



Я молодець,
я знайшов помилку!