Передзвонимо протягом хвилини

Залиште номер телефону і ми зателефонуємо протягом однієї хвилини.

Матрац Delta  140х190
7 494 грн. | в наявності
EMM

Матрац Delta 140х190

0 звезды с 5

(0%)

(0%)

(0%)

(0%)

(0%)

Оцінка - 0
0
Ціну та наявність уточнюйте у менеджера

Код товару: 28985

  •  

    Гарантія на матрац 18 місяців

 Безкоштовна Доставка

Бескоштовна доставка від 15 000 грн.

 Гарантія / Повернення

Гарантія від виробника 18 місяців!

Повернення протягом 14 діб!


Опис товару

Склад матраца:
  1. Чохол bio cotton
  2. Eco felt
  3. Carbon Foam
  4. Система пружин IQ Double
  5. Carbon Foam
  6. Eco felt
  7. Чохол bio cotton

Матрац Delta – це жорсткий ортопедичний матрац на пружинному блоці IQ Spring. Така конструкція унікальна за особливою формою пружин, що входять до його складу: вони мають більш тонку частину посередині і широку основу. Ця форма дає можливість об'єднувати різні ступені жорсткості в одній моделі матраца, а це вже забезпечує відмінний ортопедичний ефект. Блок пружин IQ Spring може витримати великі навантаження, завдяки цьому значно зростає зносостійкість моделі, а також термін його експлуатації.

Піна Carbon Foam виконує в цій моделі роль м'якого настилу. Вона являє собою матеріал з порами і комірками, що дає їй можливість чудово поглинати запахи і електромагнітне випромінювання. Крім того, даний матеріал є екологічно чистим і дуже комфортним. Структура виробу гарантує повітряно-водну циркуляцію всередині матраца, він як би «дихає».
Чохол моделі зшитий з матеріалу bio cotton (до складу входять жаккард і стрейч), що мають ефект Climate Control. Таку опцію забезпечує спеціальна будова високоеластичних пористих волокон, що гарантує бездоганну терморегуляцію в період вашого відпочинку.
Bio Cotton відрізняють чудові експлуатаційні характеристики: він не електризується, не скочується, володіє високою міцністю. Чохол з рифленою поверхнею надасть додатково ортопедичний і масажний ефект. Виріб забезпечений посиленим базисом з піни і шаром Eco felt. Це досить висока модель (28 см), розрахована на велике навантаження.
Матеріали
Чохол Bio Cotton з системою Climat control – чохол матраца, що складається з безлічі високоеластичних порожнистих волокон, що забезпечують постійну циркуляцію повітря, регулювання термобалансу і вирівнювання перепадів температур під час сну. Дозволяє досягти ідеального мікроклімату на поверхні матраца, що гарантує здоровий комфортний сон у будь-яку погоду.          
Carbon Foam – інноваційний матеріал, що представляє собою з'єднання глобулярного вуглецю і високоеластичної піни. Він забезпечує відмінний повітрообмін і відведення вологи, здатний нейтралізувати неприємні запахи. Є екологічно чистим.
Eco Felt – 100% натуральний твердий матеріал, що являє собою суміш волокон льону, вовни і джуту. Використовується для поділу пружинного блоку і м'яких настилів матраца, захищає останніх від руйнівного впливу пружин. Завдяки своїм властивостям, значно збільшує показники зносостійкості і термін експлуатації матраца.
Система пружин IQ Double – унікальна інноваційна дворівнева система пружин, в якій перший рівень відповідає за точкову підтримку хребта в фізіологічно правильному положенні, а другий - за загальну стабільність конструкції і стійкість до навантажень. Всі пружини мають широку основу і вузьку "талію", за рахунок чого стає можливим забезпечити різні ступені жорсткості в рамках однієї моделі.

Характеристики

Пружинний блок IQ Spring
Навантаження на 1 спальне місце до 150 кг
Жорсткість V жорстка
Розмір, см 140х190
Наповнення Латексована піна
Висота (см) 28
Вид матраца Пружинний
Ефект "Зима - Літо" Ні
Чохол Тканина Bio Cotton
З'ємний чохол Ні

Відгуки покупців

Відгуків ще немає...

Добавити відгук про товар

Важливо ! Щоб Ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований , ознайомтеся , будь ласка , з нашими правилами!


Схожі товари:

Матрац Delta
Матрац Delta
Ціна 7 494 грн. 10 400 грн. 2 667 грн. 1 676 грн.
Пружинний блок: IQ Spring Відсутній Bonnel Bonnel
Навантаження на 1 спальне місце : до 150 кг до 110 кг до 100 кг до 100 кг
Жорсткість: V жорстка III середня, IV помірно жорстка III середня III середня
Розмір, см: 140х190 80х190 160х190 80х200
Наповнення : Латексована піна Латекс, Кокос, Латексована піна Пінополіуретан Пінополіуретан
Висота (см): 28 22 17 18
Вид матраца: Пружинний Безпружинний Пружинний Пружинний
Ефект "Зима - Літо": Ні Так Ні Ні
Чохол: Тканина Bio Cotton Тканина Стрейч Тканина Жаккард Тканина Жаккард
З'ємний чохол: Ні Так Ні Ні



Я молодець,
я знайшов помилку!